En översyn av ölbesparingar

Kommer dessa småflaskor att spara ditt öl?

Har du sett de kiselhandskar som ska fungera som ugnsvattnar? Jag har plockat upp dem i butiken innan och ser mig inte själv använda dem. De är alldeles för tunna och deras gummiartade textur verkar som exakt den felaktiga sak som ska användas vid beröring av en hetpanna. Människor har berättat för mig att de fungerar men jag ser det inte.

Jag hade exakt samma tankar när jag öppnade upp den lilla plastmuffen av Beer Savers.

De ser ut som små gummi ölhattar, men de känner sig för mjuka och smidiga att verkligen fungera som tillfälliga flaskhattar. Kan dessa återanvändbara ölflaskor hålla en öl färsk efter att den har öppnats?

Beer Savers Faktiskt Förvara Öl Frisk?

Jag försökte Beers Savers på tre olika 12 ounce ölflaska stilar: standard pop-top, en stubby flaska med en kortare krage och en skruvlock. Jag försökte också dem på hela och halvt tomma flaskor. I alla fall var ölet kylt under hela testprocessen.

De bästa resultaten var från den fullständiga popstoppen. Jag öppnade flaskan, glidde ölbespararen på toppen och lade den tillbaka i kylskåpet i 36 timmar. När jag drog locket av blev jag förvånad över att det fortfarande hälsade mig med en "pss". Ölen hällde med ett anständigt huvud och till och med kände sig kolsyrat i min mun. Ölen smakade färskt och, förutom att den var lite mindre kolsyrad, var oskiljbar från en nyöppnad flaska.

Den halva berusade öl var mindre kolsyrad men behöll fortfarande lite karbonering efter 36 timmar. Det smakade också fräscha. Jag hade liknande resultat med den snubbla flaskan; Den kortare kragen verkar inte påverka ölbespararna.

Jag önskar att jag kunde säga att jag var lika imponerad av kapsens prestanda på skruvflaskan.

Det verkar inte som att kepsarna kan försegla ordentligt med skruvar, eftersom efter att ha spenderat de 36 timmarna under locket var öl i flaskorna plana och till och med lite vanaktiga, men mindre än det hade varit utan keps på Allt.

Slutsatsen

Sammantaget var jag imponerad av ölbesparingar. Jag blev verkligen förvånad när jag öppnade den första flaskan igen och hörde kolsatsen "pss".

Ölbesparare säljs också som ölflaskor för att hjälpa människor att identifiera sina öl på fester och i barer. Varje förpackning levereras med sex olika och ljust färgade kepsar.

Om ölbesparingar

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren. Mer information finns i vår etikpolicy.