Jordnötssmörskocka

Det här receptet på jordnötssmörgåsostkaka är inte av denna värld. En knaprig jordnötssmörkakabas fylls med jordnötssmörgåsar, sedan en jordnötssmörstekocka, då en choklad- och jordnötssmörganache. Vad mer kan du önska? Detta är en av de bästa barkakorna någonsin.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 ° F. Spray en 13 "x 9" panna med nonstick bakspray innehållande mjöl.

Krossa kakorna och kombinera med 10 msk smält smör. Tryck in i botten av pan. Baka i 5 minuter, ta bort och lägg åt sidan.

I stor skål, slå grädde ost tills fluffig. tillsätt ägg, socker och jordnötssmör och slå tills det är smidigt och blandat.

Skruva av jordnötssmörkopparna och placera, nära varandra, på skorpan.

Häll gräddeostblandningen över allt. Tryck på gräddeostblandningen med baksidan av en sked, så det går in mellan godisarna. Rap pan på bordet en gång för att ta bort luftbubblor.

Baka i 30-40 minuter tills cheesecake är ljusguldbrun på toppen och uppsättning. Ta bort och sätt på en trådhylla.

I en liten mikrovågssäker skål kombinerar du chokladflis och 1/2 kopp jordnötssmör. Mikrovågsugn på hög i 1 minut; avlägsna och rör om. Fortsätt mikrovågor i 30 sekunders intervall, omrör efter varje intervall tills blandningen är jämn. Häll över ostekak och sprida sig till locket. Topp med jordnötter.

Låt stå i 1 timme vid rumstemperatur och kyl sedan tills det är kallt. Skär i barer för att servera. Förvara rester i kylen.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 826
Totalt fett 72 g
Mättat fett 30 g
Omättat fett 27 g
Kolesterol 109 mg
Natrium 357 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 6 g
Protein 19 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)