Easy Crockpot Glaserade Morötter

Om du inte vill använda morötter kan du skala 4 till 5 stora morötter, skära dem i längdriktningen eller skära dem i bitar och använd dem i det här enkla receptet. Detta recept med tre ingredienser för enkla crockpot-glaserade morötter är utsökt.

Med morötter är förberedelsen så lätt. Allt du behöver göra är att öppna väskan och använd morötterna. Du ska ta bort alla som ser skrynkliga eller delas upp eftersom de inte kommer att se lika snygga ut i färdig maträtt.

Om du någonsin har turen att hitta äkta morötter på marknaden - använda unga morötter med toppar som fortfarande är fästa, använd dem i detta recept. Bara klippa av de lummiga topparna, lämna lite av den gröna stammen som bifogas, skrubba morötterna och laga mat. Ibland kan du hitta morötter av olika färger, speciellt i coops och organiska marknader. De är vackra och läckra.

Detta är en utmärkt sidrätter att servera när du grillar en biff eller kyckling eller under semestern. Den långsamma kokaren är ett utmärkt sätt att frigöra ugnen för bakrullar eller sidovätter eller rosta Thanksgiving kalkon eller julskinka.

Du kan laga andra rotgrönsaker med den här metoden. Tänk på att laga parsnips eller rovor, eller laga sötpotatis så här för Thanksgiving. Skala bara dem och skiv dem i smala remsor eller i bitar. Använd samma mängder och samma ingredienser. Du kan lägga till några kryddor eller örter till detta recept också. Kanel eller muskotmjölk skulle vara utsökt, eller gå på den kryddiga vägen och tillsätt lite cayennepeppar, krossade rödpepparflingor eller malet jalapeño paprika.

Servera tillsammans med köttfärs , rostad kyckling eller broiled fisk på hösten och vintern för en enkel och utsökt måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera morötter och vatten i en 3 till 4-kvarts crockpot. Täck och koka på lågt i 6-8 timmar eller tills morötter är ömma när de genomborras med en gaffel.
  2. Töm morötter genom att skopa dem ut med en slitsad sked och placera dem i en skål. Du kan sedan skopa ut hett vatten (var försiktig!) Med en skopa eller mätbägare med ett långt handtag. Eller försiktigt, med hjälp av varma kuddar eller ugnshandskar, lyft upp det långsamma kokkärlet och dränera morötterna i en kolv. Sätt den tomma insatsen tillbaka i värmeelementet.
  1. Återgå morötterna till långsam spis. Rör om honung, smör, salt och peppar och blanda försiktigt men bra.
  2. Täck och koka på låga 30 minuter tills det är glaserat. Servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 98
Totalt fett 3 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 8 mg
Natrium 90 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)