Easy Classic British Cheese Scone Recept

Scones är ryggraden i brittisk bakning, oavsett om den är söt eller salig, speciellt när den serveras med en traditionell eftermiddagste.

Ostscones är kungliga scones kungar och görs så snabbt och enkelt. De gör en härlig ersättare för en lätt lunch och så är det perfekta att dyka upp i lunchlådan.

Scones kan ätas varma men inte raka från ugnen, de kommer att behöva svalna något eller alternativt, de är bra serveras kalla. De är också bäst att ätas färskt men kommer att hålla en dag eller två i en lufttät låda, men de behöver en snabb, varm genom att servera. De fryser också mycket bra.

Det här receptet är för en ostscen, men dessa kan snabbt bytas till frukt, eller någon annan smak som du kanske vill lägga till (körsbär, tranbär, citron, apelsin och så vidare) kolla anteckningarna nedan eller kolla in Lätt, Classic Scone Recept

Vad du behöver

Hur man gör det

Servera delad över mitten och sprida med smör.

Anmärkningar om att göra klassiska brittiska scones

Scones kommer att hålla sig bra i ett par dagar om de lagras i en lufttät låda, men de är bäst att ätas fräscha.

Om du måste lagra dina scones, uppdatera sedan dem med några minuter i en het ugn, du kommer att bli förvånad över hur bra de kommer tillbaka till livet.

Scones fryser mycket bra inklusive ost.

Alternativa Scones Recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 195
Totalt fett 14 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 64 mg
Natrium 671 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 1 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)