DeKuyper Island Blue Pucker Schnapps Likör

Det finns inte mycket att säga om DeKuyper Island Blue Pucker förutom att det bör undvikas om du har några smaklökar. Vi hämtade en flaska av denna havsblå likör när vi letade efter en ny blå likör för att skapa blåa drycker och det var en komplett besvikelse utöver den härliga nyansen av likören. Där många av de andra Puckers som produceras av varumärket har en avsikt i minst en eller två cocktails (som en roman som de kan vara), var det inte en blandning försökt där Island Blue Pucker inte fullständigt förstörde drycken.

Till och med en dash gjorde några annars bra cocktails i.

Fördelar och (mestadels) Nackdelar

Beskrivning och produktrecension

Innehållet i DeKuyper Island Blue Pucker är ett slags mysterium. Vad vi vet är att, i linje med "Pucker" -linjen, är det en söt och sur snaps. Utöver flaskan hänvisar till en "snygg blandad frukt medley med en söt och sur känsla" och grafik av ananas, kiwi, apelsin, lime, citron och körsbär på flaskan, avslöjas inte smakerna. Den har den obehagliga smaken av en fruktstans-smaksatt hostssirap.

När det gäller att blanda Island Blue Pucker går, finns det några recept som flyter runt.

En är en Absolut Blue Martini, som kräver lika delar Island Blue och Absolut Citron, skakad, ansträngd och garnerad med en citron twist. En annan (till och med mer hemsk) mix är en Azul Lemondrop shooter som, otroligt nog, lägger sött och surt på pucken tillsammans med en löjlig mängd citronsaft.

Det finns en sur linje där det har blivit grymt korsat, även i skyttens värld.

Så, varför granska denna likör som vi självklart inte har funnit någon nytta för? Det är ganska enkelt. Blådrycker är en nyhet som många söker efter olika orsaker, vanligtvis för att passa ett festtema eller "lysa upp" ett drickande tillfälle. Men när vi letar efter de havsfärgade libationerna är vårt råd att välja en av de andra blå likörerna som blå curacao eller Hpnotiq.