Danilo s dagliga sallad

Denna sallad är så bra, och så lätt att göra, att jag har det nästan varje dag. Det har relativt få komponenter - din vardagsalad ska vara enkel, trots allt.

Ingredienserna är alla ganska enkla, men jag bör notera att jag föredrar att använda den milda franska sorten av getost (kallad Chèvre ) snarare än den snyggare, saltare grekiska feta.

Du kan lägga gurkor, kalamatoliver eller använda mer än en sallad , men om du gör för många förändringar gör du en helt annan sallad. För mig är skönheten i denna sallad enkel.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Torka bladen från stjälken och tvätta och torka varje blad. Om du använder en salladspinner för att torka din sallad, kan det vara lättare att göra det när du hackat det.
  2. Hacka sallad i 1-tums bitar och överför till en stor salladsskål.
  3. Skiv tomaten i åtta sektioner, skär sedan varje sektion i halv tvärsnitt så att du har 16 bitar tomat. Lägg dem till sallat.
  4. Halva avokado och ta bort gropen. Sedan dela avokado mycket som du gjorde tomat: in i åttonde och sedan tvärs över i bitar, från vilka huden lätt ska avskalas. Tillsätt avokadosbitar till sallad och tomat.
  1. Krossa nu köttosten över toppen.
  2. Sked ett par matskedar av dressing över salladen och försiktigt kasta. Du vill att dressingen lätt täcker allt. Lägg till mer om du behöver, och kasta igen.
  3. När salladen är klädd, servera den genast.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 231
Totalt fett 16 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 18 mg
Natrium 146 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 8 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)