Candy Cane Wreath

Ge din dörr en glad semester makeover denna säsong! Små godisrottor används för att skapa en härlig röd och vit randig godisrörkrans. Njut av skönheten i denna långvariga godisrörkrans hela julen!

Vad du behöver:

Svårighet: Enkelt

Tid som krävs: 25 minuter

Hur man gör kransen

  1. Börja med att samla dina ingredienser. Du behöver ju miniatyrkartonger, naturligtvis - det exakta beloppet beror på storleken på din krans, men för en 12-krans kan du räkna med att använda ca 80-100 minikartonger. Du behöver också en styrofoam kransform (finns på hantverksbutiker), varmt lim, lite band och ett tydligt tätningsmedel som Mod Podge, för att skydda kransen. Du kan eventuellt använda andra typer av hantverklim, men hett lim hårdas snabbt så godisrörkransen kommer ihop på ett ögonblick.
  1. Unwrap några av godisrören (du kanske vill hålla på att packa upp dem alla, om du inte behöver dem alla.) Börja klistra in de oöppnade godisrören på utsidan av kransen, med skurkarna på ytterkanten av kransen, pekar upp. På grund av hur kranskurvan kommer, kan godisrören inte röra varandra från längd till spets. Placera dem istället så att de rör vid kransens innerkant (det icke-krökta spetsen) och divergera sedan en liten del vid det krökta spetsen. När alla godisrör är placerade kommer de små luckorna runt ytterkanten inte att märkas alls.
  2. Fortsätt limma godisröret till kransen tills hela framsidan är täckt med godisburna strålar utåt.
  3. Borsta en klar hantverk tätningsmedel, som Mod Podge, över godisrören och låt den torka helt. Detta kommer att skydda din krans mot fuktighet och förhindra att dina candy canes flyter i fuktiga miljöer. Trots tätningsmedlet är det fortfarande en krans som bäst visas inomhus eller under torrt väder.
  1. När tätningsmedlet är helt torrt, slinga ett brett band genom mitten av din godisrörkrans och visa stolt det! Om det har förseglats ordentligt, och om det hålls från dåligt väder, kan du njuta av denna godisrörkrans för många kristallkomster att komma.