Crockpot Pork Roast Dinner

Det finns inget som en krukmjöl! Sätt in alla ingredienser i en långsam spis, sätt på den och kom hem timmar senare till en fantastisk middag som är helt klar och väntar på dig. Denna typ av recept är speciellt underbar på vintern, eller på en kall höstdag.

Du kan använda någon typ av senap i detta läckra, hemtrevliga recept på Crockpot Pork Roast Dinner. Detta är en komplett måltid; allt du behöver lägga till är en enkel grön sallad eller lite färsk frukt. Kombinationen av mat i detta recept är så tröstande och välsmakande.

Du kan använda russet eller Yukon Gold potatis i stället för de små röda potatiserna om du vill, skär dem bara i ganska små bitar av samma storlek så att de lagar jämnt. Eller lägg till andra grönsaker. Om de är ganska ömma grönsaker, som paprika, ärtor eller majs, lägg dem till under den sista timmen av tillagningstiden.

Lägg till en grön eller fruktsallad på detta recept, tillsammans med lite rostat vitlöksbröd för lite crunch. Njut av detta enkla recept med ett glas rött vin. Den är idealisk för företag, och också utsökt för en familjen middag varje natt i veckan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera potatis och morötter runt botten av en 4 till 6-kvarts crockpot .
  2. Placera lök och vitlök i botten av crockpotten.
  3. I en liten skål, kombinera senap, dragon, timjan, salt och peppar och sprid över fläskspisen .
  4. Placera grillen i crockpotten på toppen av alla grönsaker och häll köttbuljongen över allt.
  5. Täck crockpotten och koka på låg i 7 till 9 timmar eller tills fläsken är 150 F på en kötttermometer och grönsakerna är ömma.
  1. Ta bort fläsk och grönsaker till en serveringsfat. Täck noga med folie för att hålla varma och låt stå i 15 minuter.
  2. Under denna tid tjocka juicerna i den långsamma kokaren för en sås genom att blanda majsstärkelsen med vatten med hjälp av en trådvisp. Tillsätt denna slam till juice i crockpotten och koka högt i 10 till 15 minuter tills det är förtjockat. Servera sås med kött och grönsaker.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 193
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 14 mg
Natrium 369 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 5 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)