Crockpot Maple Glaserad Turkiet Bröst

Att laga ett kalkonbröst i den långsamma kokaren är ett fantastiskt sätt att göra Thanksgiving-middag för en liten grupp, eller för att ha extra vitt kött om du matar en folkmassa. Crockpot gör kalkonen så fuktig och öm. Och med kombinationen av ingredienser blir det den bästa kalkon du någonsin har gjort. Eller ätit!

Crockpot Maple Glaserad Turkey Breast är ett läckert recept med en cornbread fyllning som lagar sig rätt tillsammans med kalkon.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smöret i liten kastrull över medelvärme. Koka löken i smält smör tills mycket öm, ca 4 till 6 minuter. Avlägsna den kokta löken till en stor skål och smula i majsbrödet; krydda med 1/2 tsk salt och 1/8 tesked peppar.
  2. Strö kalkonbröstet med mer salt och peppar.
  3. I en liten skål kombinera lönnsirap, aprikosbehållare, 3 msk smält smör, timjanblad och salt och peppar efter smak; blanda väl. Tillsätt hälften av denna blandning till majsbrödsblandningen och rör försiktigt; Placera i en 4 till 5 kvart långkokare.
  1. Placera kalkon på toppen av fyllningen och häll den kvarvarande lönnsirapblandningen över kalkon.
  2. Täck den långsamma ugnen och laga den lågt i 6 till 7 timmar eller tills kalkon registrerar 165 ° F på kötttermometer, basta två gånger med juicerna i crockpotten. Servera omedelbart.