Crock Pot Baked Custard Recept

Du kan göra nästan vad som helst i din långsamma spis, till och med vaniljgryta! Det här läckra och lätta custardreceptet är lika tillfredsställande som traditionellt bakat ägggryta. Det hoppar helt enkelt på ugnen och sätter din långkokare till god användning.

Crock potten Baked Custard är gjord på liknande sätt som andra vanilter. Du kommer att skapa ett ställ för din bakfat i spisen med aluminiumfolie. Varmt vatten läggs sedan under disken. Detta kommer att baka väskan till perfektion på bara några timmar.

Det är ett fantastiskt trick och perfekt för de tillfällen då din ugn är fylld med andra livsmedel. Du kan också använda detta recept på sommardagar när du vill undvika att slå på ugnen och hålla huset kallt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en blandningsskål, kombinera de lätt slagna äggen med socker, vanilj och mjölk och blanda väl.
  2. Häll i en lätt smörad 1 eller 1 1/2-kvarts bakfat eller souffel som passar in i långsam spis.
  3. Strö på vaniljong med muskotnöt.
  4. Placera ett stativ eller en ring av aluminiumfolie i den långsamma ugnen och lägg sedan 1 1/2 till 2 koppar varmt vatten till grytan.
  5. Täck bakfatet med aluminiumfolie och placera det på aluminiumstativet.
  1. Täcka ugnskokaren och laga den högt i 2 1/2 till 3 timmar, eller tills den är inställd.

Hur man använder Ramekin i den långsamma kokaren

Ramekins är de små bakkuparna som vaniljbakgrund traditionellt bakas och serveras. Istället för en enda bakfat kan du göra individuella portioner med ramekin i din långsamma kokare.

För att göra detta måste du helt enkelt anpassa det fuktiga stället för att rymma de mindre bakrätterna. Se till att varje uppsättning nivån på rackarna och baka enligt receptet.

Tips: På grund av den mindre volymen på varje maträtt kan den laga lite lite snabbare. Kolla det runt märkena 2 och 2 1/2 timme.

Ett annat knep som långsamma kokarentusiaster använder är att placera grunt konservburkar (4 ounce geléburkar) i botten av långsam spis. Balansera en ramekin på varje burk och tillsätt vatten.

Smaksatta Custard Recept

Medan receptet ovan är en traditionell ägggryta med muskotnöt, kan custard ta på sig vilken smak du gillar. Kokos och pumpa är två populära alternativ och de är lika läckra. Även om dessa recept är utformade för ugnen, kan du enkelt göra dem i den långsamma ugnen också. Använd bara de tricks du just lärt dig och njut!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 135
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 112 mg
Natrium 75 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 0 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)