Buffalo Meatloaf Recept

De flesta stora snabbköp säljer nu markerade bison eller buffelkött. Detta mycket hälsosamma alternativ till nötkött har 50% mindre kolesterol och innehåller inga hormoner och antibiotika som nötkreatur ibland får. Det är också gott och gör ett bra köttfärsrecept. De sauterade svamparna ger denna köttfärs en bra smak och fuktig konsistens.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered löken och svampen med en kniv eller i en matprocessor. Tillsätt till en stor sautépanna med smör och olja och koka på hög värme i ca 10 minuter tills fukten från svampen avdunstas och blandningen är lättbrunad. Lägg till en stor mixskål. Låt svalna i 15 minuter.
  2. Tillsätt alla resterande ingredienser, utom köttet, och blanda väl. Tillsätt köttet och blanda försiktigt tills det kombineras. Blanda inte över.
  1. Förvärm ugnen till 325 grader F. - Smörj botten av en grön stekpanna lätt med några droppar olja. Våt händerna med kallt vatten och bilda meatloaf-blandningen i en loafform, ca 6 tum bred, ca 3 till 4 tum hög.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 433
Totalt fett 19 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 135 mg
Natrium 364 mg
kolhydrater 28 g
Kostfiber 2 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)