Corned Beef Kål och Pastasallad

Efter St. Patrick's Day har nästan alla mycket kvarstegt corned beef. Och läckra som det är, du kan inte göra Corned Beef Hash varje dag.

Corned Beef Cabbage and Pasta Salad är ett underbart sätt att fira St Patrick's Day där du bor om det är varmt ute. Det är också ett underbart sätt att använda resterna. Salladen är crunchy och söt och salig och salt på en gång. Du behöver inte servera något annat med denna sallad; Det är en komplett måltid i en skål.

Förvara rester, täckt, i kylskåpet i tre till fyra dagar, om det varar så länge!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta en stor kruka med saltat vatten till koka. Tillsätt pastaen och koka tills al dente, vilket betyder att pastaen är öm men fortfarande har en liten bit i mitten. Det enda sättet att berätta om pastan är tillagad ordentligt är att smaka på det.
  2. Sätt ärterna i en kolv i diskbänken och töm pastaen över dem.
  3. Medan pastaen lagar mat, kombinera i en stor skål majonnäs, yoghurt, honungs senap och citronsaft och blanda bra med en piskvisp. Rör i den dränerade pastaen tillsammans med kål, paprika och frysta ärtor.
  1. Rör försiktigt till kappa, täck sedan och kyla i 2 till 3 timmar i kylskåpet innan det serveras.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 501
Totalt fett 23 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 17 mg
Natrium 201 mg
kolhydrater 63 g
Kostfiber 6 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)