Copycat McRib Sandwich

Om du älskar Mcrib men är osäker på McDonalds köttval, gör det själv med detta läckra recept!

Gjord med mjuka revben, hackad vitlök och en dillpipa, denna version av en snabbmatsklassiker är vuxen upp.

Har du inga revben? Prova med drakt fläsk, grill kyckling eller rökt kalkon. Om du är vegetarian, försök med att använda ribben marinade med dragit jackfrukt, tempeh eller tofu.

Vad du behöver

Hur man gör det

-FÖR RIBS-

  1. I en liten skål, kombinera rökt paprika, salt, kummin, vitpeppar, ljusbrunt socker, chilipulver och malet kaffe och lägg åt sidan.

  2. Ta bort membranet från revbenen med en skarp kniv, massera senap på kött och tillsätt smaksättningsmedlet. Torka fast och placera i kylskåp i minst 6 timmar för att marinera.

  3. Förbered det stora gröna ägget genom att placera en liten handfull av blötläggda körsbärsträd och ekologiskt träkol i botten av EGG och tänd den med en EGG-eldstartare.

  1. Placera convegGtor med benen vänd uppåt och lägg till en medelstor aluminiumpanna halvvägs full med 1 kopp vatten och ½ kopp äppeläger. Lägg till metallristen och köttet stänger sedan ägget och öppnar toppventilen 1/4 tum och justerar bottenventilen så att lite över en 1/2 tum exponeras.

  2. Titta på din EGG i ungefär en timme så att det har tid att reglera utan att få revbenen för varmt.

  3. Låt revbenen koka i ca 4 timmar och borsta sedan med ½ kopp bbq sås, fördelad jämnt mellan de två sidorna, och vrid upp värmen för att laga såsen i några minuter. Ta bort från värme, tält med tinfoil och låt revbenen vila i 30 minuter.

-FÖR SANDWICHES-

  1. Ta bort fläskköttet från några revben, cirka ⅔ en kopp eller mer, och kasta med 1-2 msk grillsås. Lägg det drogade köttet till Cobblestone Bread Co. ™ Spud Dog Bun och topp med hackad vitlök och ett dillpipelspett.