Grillad ost med Truffled Taleggio och Squash Blossoms

Tänk på detta, vackra squashblommor som drizzled med honung och toppade med kandinappade pumpafrön lagrade mellan en rostat nötköttsbulle full av fluffig färsk ricotta, smält skarp cheddar och trufflad Taleggio-ost. Denna grillade ost låter ganska fantastisk, eller hur? Ja!

Åh, och om du inte kan hitta squashblommor, eller aldrig hört talas om dem, kolla din lokala böndermarknad under sommarmånaderna för att hitta dessa vackra och känsliga blommor som är perfekta för alla slags recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att skära av det övre utsidan och bottenutrymmet på din bulle - så tunt som möjligt för att exponera den svampiga delen av brödet som är bra för att suga upp smaker.
  2. På bottenbungen låg på ett tunt lager av cheddar, ett utsmyckat färsk ricotta och de kanderade pumpa frön. Öppna försiktigt dina squashblommor och placera dem på toppen. Drizzle med honung och sedan toppen med Taleggio. Avsluta genom att lägga till den övre bullen och sedan genom att smaka på utsidan av smörgåsen.
  1. Över medelvärme, grilla smörgåsen i ett gjutjärn eller i en panini, tills osten har smält och brödet har blivit gyllene och krispiga. Vänta några minuter så att osten i smörgåsen kan tjockna upp igen och skära den ner i mitten och servera omedelbart. Vi rekommenderar att du har lite extra honung nära att dunk smörgåsen i.