Chokladmakron Bundtkaka

Denna läckra Chocolate Macaroon Bundt Cake är lätt att göra, trots längden på receptet. Servera det för ett speciellt tillfälle och se alla njuta av det. Det är det perfekta receptet att göra för en mid-morgon mellanmål, eller för en bake försäljning.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 grader F. Spray en 12 " bundt pan (nonstick också) med nonstick bakspray innehåller mjöl och läggas åt sidan.

I en liten skål, slå äggvita tills skumlikt. Slå gradvis i 1/4 kopp socker tills styva toppar bildar. Vik i kokosnöt, 1 msk. mjöl, 1 tsk. vanilj och chokladflis. Avsätta.

I en stor skål, placera 2 koppar mjöl, 1-1 / 4 koppar socker, brunt socker, kakao, salt, natron, 2 tsk.

vanilj, 3 ägg, 1 äggula, mjölk, smör och gräddfil. Med samma beaters blanda denna smeten på låg tills den kombineras och sedan slå på medelhög i 3 minuter.

Sked en tredjedel av kaka smeten i den beredda pannan. Släpp hälften av kokosnötpåfyllningen med teskedar i mitten av smeten och håll påfyllningen borta från kanterna på pannan. Täck på påfyllning med en tredjedel av den resterande kaksmeten och topp med resten av kokosfyllningen. Täck försiktigt kokosfyllningen med resten av smeten och sprida jämnt för att täcka.

Baka kakan vid 350 grader F i 55-65 minuter tills kakan är inställd, kanterna börjar dra bort från pannan och en tandpetare insatt i mitten av kakan kommer ut ren. Kyl i panna i 10 minuter, lossa sedan kanterna och vänd kakan på serveringsplattan. Kyl helt.

För chokladglasyren smälter 1/4 kopp smör i en medellång kastrull. Tillsätt pulveriserat socker, 2 msk. kakaopulver, mjölk och vanilj.

Ta bort pannan från värme, och slå med trådvisp tills blandad och krämig. Lägg till mer mjölk eller pulveriserat socker, efter behov, för att nå önskad spridningskonsistens. Sked glasyren över kakan, låt den springa ner sidorna. Förvaras täckt vid rumstemperatur.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 466
Totalt fett 19 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 83 mg
Natrium 421 mg
kolhydrater 71 g
Kostfiber 3 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)