Choklad Delight Dessert Med Variationer

Behöver du en efterrätt för en potluck-middag eller fest? Denna skiktade chokladglädje lever upp till sitt namn, och det är alltid en hit! Var bara förberedd på receptansökningar. ta med kopior av receptet eller dela det med vänner via e-post eller Facebook.

Chokladglädje efterrätten är gjord med en graham cracker skorpa. Den är skiktad med pudding, sötad krämost, piskad topping och valfri hakad valnötter eller pekannötter.

Variationerna på detta grundläggande recept är oändliga. Gör det med en pecan shortbread skorpa eller en skonsam skorpa, eller använd smörgås, pistasch eller bananpudding. Se de många möjligheterna under receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F (180 C / Gas 4).
  2. Kombinera Graham Cracker Crumbs, 2 msk granulärt socker och smält smör tryck in i botten av en 9 x 13 x 2-tums pan. Baka i 10 minuter. Kyl helt innan montering av skikten.
  3. Smörj mjukad gräddeost med konditorernas socker tills den är jämn. Rör i halva piskad topping tills den är väl blandad och sprida sedan blandningen över den nedkylda skorpan.
  1. Slå pudding med mjölken enligt anvisningarna på förpackningen (använd endast 3 koppar mjölk) och sprid över fläskskiktet.
  2. Tillsätt efterrätten med resterande piskad toppning och sprid den till locket.
  3. Om så önskas, strö med hackade pekannötter eller valnötter.
  4. Kyla noggrant före servering.

variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 690
Totalt fett 41 g
Mättat fett 23 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 78 mg
Natrium 515 mg
kolhydrater 71 g
Kostfiber 2 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)