Fake Chicken Cordon Bleu

Verklig kyckling cordon bleu är ett komplicerat recept. Kycklingbröst pundas platt, fylls sedan med skinka och ost. Brösten rullas upp, fästs med en tandpetare för att hålla påfyllningen, sedan belagd i ägg och brödsmulor. Ibland är maträtten friterad; andra gånger är det sautad och bakat tills kycklingen är kokad och osten smälts. Det är ett underbart recept men noga att göra.

Varför gå igenom allt som fungerar, när med bara tre ingredienser och din crockpot får du en maträtt som smakar precis som den?

För en fullständig måltid, överväga att lägga till morötter och lök till crockpot under kycklingen och servera med brunt basmati-ris .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt kycklingbrösten på arbetsytan och täck med plastfolie. Placera varje kycklingbröst med en trägrama eller en rulle tills de är ca 1/3 "tjocka. Var försiktig så att du inte rinner kycklingen eller gör några hål eller mycket tunna fläckar. Ta bort plastfolien.
  2. Lägg en bit ost i mitten av varje kycklingbröst. Vik upp kycklingen och säkra med tandpetare för att omsluta osten. Placera kycklingbuntarna i långsam spis.
  1. Kombinera soppan, vatten och peppar i en liten skål och häll över kycklingbuntarna, se till att alla bitar är heltäckta.
  2. Täck crockpotten. Koka på låg i 6 till 7 timmar tills kycklingen kokas grundligt till 165 F som testas med kötttermometer.