Hot Dog, Wiener, och Frankfurter Storage och Cooking Tips

Vem älskar inte en bra korv ? De är en av Amerikas favoritmatar eftersom de inte bara är läckra, de påkallar känslor av nostalgi för många. Kolla in dessa tips för att lagra och laga korv för att se till att din nästa sats är utsökt.

Hot Dog Storage and Shelf Life

Varor är lättillgängliga i alla storlekar och typer i nästan vilken mataffär som helst. De förkokta köttarna är vakuumförpackade och har en relativt lång hållbarhetstid för kött.

Förvara obrutna förpackningar i kylskåpet och konsumera dem enligt tillverkarens användningsdatum. Öppnade franker ska förvaras i en förseglad plastpåse i kylskåp och användas inom tre dagar efter öppningen.

Varma hundar är ett bra föremål att frysa i upp till sex månader vid 0 grader F. Med de flesta vanliga matlagningsmetoder kan hundarna gå direkt från frysen till potten eller grillen.

Hot Dog Matlagningstips

Även om hetkorna är fullt kokta, är det vanligt att värma dem innan de äter. Smaken förbättras kraftigt med någon typ av uppvärmningsmetod, men många barn (och vuxna) tycker om att äta dem kalla.

När det gäller matlagning kan kokt kokta, broiled, braised, bakat, grillat och stekt.

För bästa resultat, punktera inte varmkorvar eller korv vid tillagning. Juicerna kommer sluta, vilket resulterar i en hård, torr, otrevlig wiener.