Cake Design Apps-Del 1

Tekniken är här för att stanna och apps har blivit en del av vårt vardag och hjälper oss att organisera vår dag, utbilda oss och tillhandahålla många verktyg för en mängd olika uppgifter. Även en aktivitet som kreativ och individuell som kakadressing har påverkats av början på olika appar. Det kan vara en tid i framtiden när fullständiga kakttyper kommer att sätta ihop på en iPad eller smartphone, men de flesta professionella kaketillverkarna ritar fortfarande sina mönster.

Så intressant som appar kan vara för grunderna kan de fortfarande inte röra kreativ flöde och språng av innovation som designers kommer upp med när de inspireras och utmanas. Att säga kakedesignapparater kan fortfarande vara trevliga verktyg och mycket roligt. Om du vill ha kakor att dekorera appar på din enhet kan följande vara bra val:

Cake Doodle

Den här appen verkar mer som ett spel än en verklig designplattform, men det kan ge en basutseende om du fiddlar med en viss design. Det kan ge en bild av vad vissa designelement, färger och former kommer att se ut när de kombineras. Det är ett underhållande sätt att döda en stund eftersom du faktiskt dra ingredienser i en skål och "blanda upp" din tårta eller liknande livet du kan använda en virtuell boxad mix för att göra din tårta. Du får då välja stilen för din skapelse från tiered till sheet till olika former och baka. Inredningsalternativen är var den här appen kan vara användbar för att kasta idéer runt för din riktiga tårta.

Det finns dussintals glasyrfärger, fondant, blommor, ljus, toppers och andra alternativ. Det här är uppenbarligen inte en app som kommer att användas för intensiva realistiska kakmönster av professionella men det är roligt och för 99 cent det bryter verkligen inte banken.

Dröm sött

Denna intressanta app är mer värdefull för kakdesigners som vill lära sig några av grunderna men vill inte delta i en klass eller spendera pengar på internetdesignad instruktion.

Kommer du att lära dig allt som behövs? Självklart, men inte grundläggande färdigheter som frostkakor, stapling, fondantarbete och arbete med matfärgning är definitivt uppnåeliga. Söta drömmar har många tutorials som visar steg för steg instruktioner samt listor över nödvändiga verktyg. Den enda felet i den här appen är den medföljande texten för handledning snarare än det faktiska ljudet. Detta kan vara frustrerande för vissa användare. Recepten som ingår i appen är ganska enkla och innehåller en lätt isbildning färg mixer för din bekvämlighet. Appen är $ 4,99.

wilton

Wilton är ett av de mest betrodda namnen i kaktsortering, så det är ingen överraskning att du kan ladda ner en omfattande app som framhäver de kakedesignmöjligheter som finns när du använder deras produkter. Pekar den här appen människor i riktning mot Wilton leveranser? Det gör det självklart, men det är verkligen ingen svårighet eftersom Wilton har otaliga verktyg som gör designarbetet enklare och mer attraktivt. Wilton Cake Ideas & More-appen är underbar för att få designidéer eller våren ombordstigning din egen fantasi. Det finns bokstavligen tusentals bilder av kakor, muffins, kakor och kaka pops uppdelade i lätt att navigera kategorier.

När du klickar på en viss design, erbjuder nästa ram fullständiga instruktioner om utförandet av projektet, nödvändiga verktyg, tekniker, recensioner och frågor. Det listar också den nivå av designupplevelse som krävs för att producera projektet vilket kan spara tid och minska risken för katastrof! Appen är gratis så att du kan njuta av all denna underbara information utan kostnad eller risk för dig.