Buttery Vitlökskrabba Bruschetta Recept

Bruschetta är ett klassiskt italienskt mellanmål av grillat bröd som drizzled med olivolja och gnuggas med vitlök (och ibland en skuren mogen tomat). Det är en enkel, magisk glädje som många variationer har sprungit, inklusive detta recept som innehåller mycket vitlök, smör, och smaklig krabbafoder. Det kan inte vara exakt ortodoxa, men det är väldigt gott!

Dessa buttery läckerheter kan serveras som aptitretare, snacks eller en lunchrätt (med en mildande grön sallad).

Du behöver inte super dyrt klumpkrabba kött här (även om det är bra om du vill) eftersom blandningen kommer att spridas lite. Mindre dyra betyg kommer att fungera lika länge som de är ljusa i färg.

Å andra sidan är det viktigt att använda äkta smör och högkvalitativ parmesanost i detta recept. Detta är tänkt att vara en rik, speciellt tillfälle aptitretare, så stint inte på smak för att spara några kalorier eller fett gram. Njut av den riktiga saken istället.

Servera med en skarp Prosecco eller ett annat torrt, aromatiskt vitt vin.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smöret i en stekpanna över Medium-Low heat. Tillsätt den finhackade vitlöken och saut i ca 1-2 minuter.
  2. När vitlöket bara börjar färga (dvs en mycket ljusgul / guld), ta bort pannan från värmen. (se kockens anteckningar)
  3. Vik försiktigt in krabbeköttet, den vita paprika och persiljan (Obs: Lägg inte till extra salt.) Sätt åt sidan.
  4. Grill brödet på ena sidan eller lätta rostat bröd på båda sidor under broilern. Sprid krabbeblandningen på brödskivorna (på grillad sida om grillning)
  1. Stänk vardera med ca 1 matsked av nybakad eller strimlad Parmigiano Reggiano-ost. Placera brödskivorna under köttet eller på grillen, tills osten smälter.

Cooks Anteckningar: