Blueberry Cheesecake Fudge Recept

Blueberry Cheesecake Fudge är som en liten bit ostkaka i fudge form! En gräddostbas, prydd med torkade blåbär, sitter på toppen av en graham-krackskorpa i detta vackra, läckra fudge-recept.

Du kan ersätta annan torkad frukt för blåbär, men använd inte färsk eller fryst frukt, eftersom fukten förstör fudgen. Du kan också utelämna Graham Cracker-laget för att förenkla saker. Prova att betjäna denna fudge i små kilar för att verkligen likna cheesecake!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 9x9-pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.

2. Placera Graham Crackers i en matprocessor eller mixer och blanda tills du har mycket fina smulor. Tillsätt två matskedar av granulerat socker och 1,5 uns mjukad gräddost och puls tills blandningen börjar komma ihop och ser smula ut. Den ska hålla ihop om du klämmer i handen, men bör inte vara för fuktig eller klibbig.

Tryck på Graham Cracker-blandningen i ett tunt, jämnt lager på botten av den färdiga panelen. Oroa dig inte om det verkar för torrt att bilda en fast skorpa - skiktet av fudge på toppen kommer att lösa det problemet.

3. Placera sockret, smöret, förångat mjölk och miniatyr marshmallows i en stor kastrull över medelvärme. Rör tills smöret smälter och sockret löses upp. Koka upp blandningen och omrör ofta.

4. När du kokar, börja rör om ständigt och laga, rör om i fem minuter. Efter fem minuter avlägsna kastrullen från värmen och rör om resterande 6,5 uns flödesost och de vita chokladflisorna. Blanda tills fudgen är helt slät och fri från klumpar. Om de vita chokladchipsen inte löser sig lätt, sätt tillbaka pannan till värmen kort och rör om värmen tills de smälter.

5. Tillsätt de torkade blåbären och vanilj till fudgen och rör om tills de är väl blandade. Häll fudgen i den beredda pannan och släta den i ett jämnt lager. Kyl fudgen tills den är inställd, minst 4 timmar.

6. När du har ställt in, ta bort fudgen från pannan med folien som handtag. Skär fudgen i små en-tums kvadrater för att tjäna. Förvara Blueberry Cheesecake Fudge i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till en vecka, och ta till rumstemperatur före servering.

Klicka här för att se alla Cream Cheese Candy Recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 77
Totalt fett 3 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 6 mg
Natrium 21 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)