Bakad Tortellini Med Tre Såsar

Bakad Tortellini med tre såser är ett mycket lätt och rik pasta recept som smakar som att du spenderade timmar i köket. Servera det på din nästa middag fest!

Jag utvecklade detta recept eftersom jag ville ha en maträtt med fryst tortellini som var mer intressant än min vanliga standby, röd och vit Tortellini . Medan det receptet är utsökt och super lätt, behövde jag något med mer smak.

Allt du behöver med detta underbara recept är en grön sallad kastad med svamp och druvtomater och drizzled med en enkel vinaigrette. Ett glas rött eller vitt vin skulle vara perfekt med denna lätta måltiden.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F. Spray en 9 "x 13" glasbakningsfat med nonstick matlagningsspray och lägg åt sidan.
  2. I en stor stekpanna, sauté korv med lök, svamp och röd paprika i olivoljan, bryta upp korven med en gaffel tills köttet är brunat och grönsakerna är ömma. Töm om nödvändigt. Stänk mjöl över köttblandningen och koka i 1 till 2 minuter.
  3. Tillsätt pastasås och vatten till stekpannan och sätt till en simmer. Ta av stekpannan från värmen och rör i den frysta tortellini och pesto såsen. Spridas i beredd pan.
  1. Topp med Alfredosås och strö över osten. Baka i 40 till 50 minuter eller tills grytan bubblor och ost smälter och börjar brinna. Låt stå i 10 minuter före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 746
Totalt fett 19 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 34 mg
Natrium 1, 13 mg
kolhydrater 116 g
Kostfiber 9 g
Protein 28 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)