Duck Fat Biscuits

Ankafettet gör dessa kex speciellt ömma och läckra. Om du inte gör ditt eget ankafett kan du hitta det i några livsmedelsbutiker och specialmarknader. Den är också tillgänglig via Amazon.com och andra onlinebutiker. Se den här enkla anka konfit för ett utmärkt sätt att få ankafett.

För lätta, fläckiga kexar , blanda och arbeta degen så lite som möjligt, tills degen är fuktig och håller ihop. När du skär ner degen med kaksklipparen, vrid inte. Försök att komma ihåg att klippa upp och ner. Vridning kan orsaka att de stiger loppsidigt när de baka.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 425 F.
  2. Linjer ett bakplåt med pergamentpapper.
  3. I en medium skål, kombinera mjöl, bakpulver, läsk och salt. Visp att blanda grundligt.
  4. Arbeta det kylda / frusna ankafettet med en konditorblandare tills blandningen liknar måltid. Tillsätt kärnmjölk och rör om tills det bara är fuktat. Vänd ut på en mjölad yta och knä bara 2 till 4 gånger. Degen blir mjuk. Skjut försiktigt in i en cirkel ca 3/4 tum tjock. Skär ut med kexskärare och ordna på det tillagade bakplåten. Samla upp skivorna av deg och klappa igen in i en liten cirkel. Arbeta degen så lite som möjligt.
  1. Baka kakorna i ca 12 till 15 minuter, tills de är guldbruna.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 114
Totalt fett 4 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 397 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 2 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)