Baha Fish Tacos

Baha fisk tacos är tänkt att ha några viktiga komponenter: lätt stekt flavorful fisk, krämig sås och skarpa kål. Denna låga kalori baha fisk taco recept har allt, och saknar ingen smak.

Några justeringar som att använda yoghurt med låg fetthalt i såsen, och att bara använda lite olja för att steka kraftigt ned på kalorierna. Om du har tid och verkligen vill göra dessa fisk tacos något speciellt, gör dina egna hemlagade majs tortillor för att servera dem. Koppla tacos med några kokta svarta bönor och en söt ananas granita och du har dig själv och imponerande och attraktiv måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Detta recept kombinerar varumärket kål och sås till en komponent för dessa baha fisk tacos. Så, för att göra kål / sås kombinationen, placera den strimlade kålen i en stor skål. I en separat liten maträtt, vispa ihop den vanliga yoghurten, lowfat mayonniasen, vit vinäger och saltet. Vispa väl tills blandningen är väl kombinerad. Häll sedan såsen över kålen och använd en gaffel för att kasta ihop kålen med såsen.

Placera kålblandningen i kylskåpet tills du är redo att servera tacos.

2. Förbered sedan fisken. Stänk torsken eller hälleflundrabitarna jämnt med salt och malet svartpeppar. Därefter, i en stor, grunt maträtt, använd en gaffel eller en vispviska för att blanda ihop allmjölksmjölet, malda kummin och jordad rödpeppar för att bryta.

3. Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelhög värme. Därefter muddar man fiskbitarna i mjölblandningen och täcker alla sidor av fisken med mjölblandningen.

4. Placera de muddade bitarna fisk i stekpannan med den heta oljan. Oljan ska bilda små bubblor runt fisken när du lägger den i pannan. Så här vet du att oljan är tillräckligt varm. Om oljan stänker intensivt när du lägger fisken i pannan är oljan för varm och du bör sänka värmen lite. Koka fisken ca 2-3 minuter per sida. Fisken görs när den lätt flakar med en gaffel. Koka om 6-7 bitar fiskar i taget beroende på storleken på din stekpanna. Du vill bara inte överbelägga pannan för mycket eller du kommer att hamna i fuktig fisk.

5. När fiskbitarna är färdiga, lägg dem på ett trådställ över en bakplåt och lägg dem i en varm ugn (cirka 170 grader) medan du lagar resten av fisken. Detta kommer att hålla fisken varm och skarp.

6. Förbered tacorna, värm tortillorna genom att placera dem i liten stekpanna uppvärmd över medelvärme och värma i några sekunder på varje sida tills det är mjukt. Fyll sedan varje tortilla med ett par fiskremsor, toppa med en sked av kålblandning och garnera med hackad koriander och salsa efter eget val.

Vi föredrar att använda en enkel pico de gallo , eller en söt mango salsa till toppen av tacos.

Per Serving (två tacos) Kalorier 258, Fett 7gm, Carbs 32gm, Pro 16gm

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 348
Totalt fett 12 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 47 mg
Natrium 490 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 6 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)