Apple-glaserad Crockpot Pork Roast

Fläsk och äpplen är en naturlig kombination. Denna enkla långkokare för Apple-glaserade Crockpot Pork Stekkokar hela dagen medan du är borta. Du kommer att älska detta recept, särskilt på hösten. Det är den perfekta mysiga middagen för en kall och regnig natt. Och den doft som driver genom huset som fläsk och äpplen sakta lagar ihop är underbart.

Välj äpplen som är bra för matlagning för detta recept. De borde hålla sin form när de är kokta och vara en tilltalande kombination av söta och tårta smaker. Goda äpplen för detta inkluderar Granny Smith, Pippin, Macintosh, Mutsu eller Honeycrisp. Skal inte äpplen så att de håller sin form. Klipp ut kärnan och stamänden.

En fläskfilé är den övre delen av grisen på baksidan. Köpa inte ett marmelad för detta recept - den typen av klipp är mindre, vanligen omkring ett pund eller en halv och en halv summa. Fläskbenet rost kan säljas rullade och bundet med en sträng. Det är bara bra för detta recept.

Det här är det perfekta receptet att servera med lite spenat tillagad med vitlök , några mjuka middagsrullar eller skarpa brödstänger och några skulpta potatis eller rostad potatis.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Torka fläskbrödsbrunnen av allt överskott av synligt fett, gnid sedan grillen med salt och peppar överallt.
  2. Placera grillen på en pannkakspanna. Värmekällor i ugnen till hög. Bruna fläskbröd under broilern för att avlägsna överflödigt fett, vänd ca 2-3 minuter. dränera väl.
  3. Placera applekvarteren i botten av en 4-6-kvarts crockpot som håller rosten bekvämt. Placera grillen på toppen av äpplen.
  1. I en liten skål, kombinera äppeljuice, brunt socker och ingefära. Sked denna blandning över grillens övre yta. Täck långsamt spis och laga på lågt i 10-12 timmar tills grillen är öm och minst 155 F på en snabbläsad kötttermometer.
  2. Ta av grillen från långsam spis * och lägg på en serveringsplatta. Tält med folie och låt stå i 10 minuter. Skruva ut äpplen och lägg i en serveringsrätt. Skiv sedan grillen för att servera.

* Om du har en nyare, varmare matlagnings crockpot , laga på låg i 7-8 timmar eller tills stekregister 155 F.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 320
Totalt fett 13 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 78 mg
Natrium 57 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 3 g
Protein 27 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)