Ananas-Chili Räka Kebabs

Dessa räkor är infunderade med sötma från ananas och en antydan av krydda från chilisås. Detta är ett utmärkt sätt att förbereda skaldjur som har en tropisk känsla till den. Servera med grillade grönsaker och ris för en verkligt minnesvärd måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera marinade ingredienser i en stor skål. Tillsätt skalad räka, belägga väl, täck och låt marinade i 10-15 minuter i kylskåp.

Förvärm grillen för medelhög värme. Ta bort räkor från marinade och tråd på spettar som växlar mellan ananas och röda lökbitar. Placera reserverad marinad i en kruka över medelhög värme, koka, reducera värmen till medelstora och koka i 5-6 minuter, omblandning ibland.

Se till att det inte brinner. Du kan laga marinaden på sidbrännaren om grillen har en. När du har kokat, ta av från värme och kyla.

Placera räka kebabar på grillen och koka i 3-4 minuter per sida. Ta bort från värme och servera med sås drizzled över toppen.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 268
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 302 mg
Natrium 1,887 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 2 g
Protein 39 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)