All-American Buffalo Chicken Wings

Detta är en bakad version av de berömda Buffalo chicken wings uppfann av ägarna av Anchor Bar i Buffalo, NY. Det är lite hälsosammare än dess friterad motsvarighet, men varje delikat - och till ära av originalrätten, var noga med att servera dessa kryddiga vingar med ostdockan och selleripinnarna.

De flesta av oss tänker på Buffalo-vingar som bar eller Super Bowl-mat , men med deras ackompanjemang av selleripinnar och gräddig ostdressing gör de också en ganska bra avslappnad måltid. Dessa vingar är heta, men om du gillar dem brännskada, skicka extra varm sås runt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Gör förbandet: I en medium skål, kombinera gräddfilen, majonnäs, blåost, grön lök, vitlök, salt och peppar. Täck och kyl i minst 1 timme. Klipp selleri i tunna pinnar. Blöt selleri i en skål med is och kallt vatten minst 30 minuter och upp till 1 timme.
  2. Förvärm ugnen till 425 F. Skölj kycklingvingarna i kallt rinnande vatten och torka dem torrt med pappershanddukar.
  3. Kasta kycklingvingarna i en stor skål med vegetabilisk olja och säsong med salt och svartpeppar. I en liten skål, vispa ihop melet, chili-pulveret och cayenne. Stänk mjölblandningen över kycklingvingarna och kasta till kappa. Överför vingarna, hudsidan uppåt, till två storskaliga bakplåtar och baka dem i ca 45 minuter, vrid ibland tills de är skarpa.
  1. Smält smör i en stor stekpanna över låg temperatur och rör om varm sås, vinäger och salt till smak. Lägg de bakade vingarna och kasta till kappan.
  2. Överför de bakade vingarna till en serveringsfat och servera dem varma med ostdockan och selleripinnarna. Krama lite limejuice på blå ostförband, om så önskas.

Recept Obs

För att skära hela kycklingvingar i sektioner, placera dem på ett skärbräda och avskurna vingspetsarna, kassera eller reservera för en annan användning som att göra lager. Sektion resten av vingen genom att skära mellan leden.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 545
Totalt fett 38 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 150 mg
Natrium 524 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 42 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)