5-minuters mjölkfri Fudge

Jag är inte den största fläkten i mikrovågsugnen; I själva verket glömmer jag ofta att det är jämnt i mitt kök. Det vill säga tills jag vill ha detta fudge - NU! Detta recept tar under 5 minuter att förbereda och sedan bara några timmar av kylning, så det är en bra söt behandling för veckodags chokladbehov eller sista minuten-fester.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj och lina en 8 "x8" maträtt med pergamentpapper, så att pergamentet hänger lite över sidorna. Avsätta.
  2. I en medelstor värmebeständig skål (som är tillräckligt stor för att passa ingredienserna men tillräckligt små för att passa in i mikrovågsugnen), blanda ihop sojamjölken och konditorernas socker, blanda till jämn och kombinerad. Tillsätt kokosmjölken och blanda tills den är jämn. Tillsätt chokladchips och sojamargarinbitar och rör om till jämnt blandat.
  1. Mikrovågsugn på blandningen på medium i ca 2-5 minuter, omröring varje minut eller så tills alla chokladflisorna har smält. Ta bort från mikrovågsugnen och rör om blandningen tills den är jämn och jämn i konsistens och färg. Häll i den beredda pergamentfodrade skålen och kyl den tills den är inställd, ca 3-4 timmar. Servera kallt.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 58
Totalt fett 4 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 8 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)