Lätt Bacon Cheddar Grillad Ost Sandwich Recept för Camping

Varje gång jag går camping spenderar jag timmar på pinterest letar efter roliga campingmatrecept men jag verkar aldrig hitta något bättre än en grillad ost!

Gör din nästa camping resa ännu mer speciell genom att grilla upp lite goda bacon och cheddar grillade ostsmörgåsar! Allt du behöver är smörgåsredienser, en gjutjärnspanna (eller ett jaffeljärn) och en eld. Det är ännu bättre om du har en slags maskelocket, som en fettplaskskärm eller en stor siffra, så att det kommer att hjälpa till att hålla asken av din mat.

När det gäller fyllningar kan du helt kreativt här, men jag rekommenderar alltid att du använder rester eller bacon, för då kan du använda baconfettet, istället för smöret, för att laga smörgåsen. Du kan till och med förbereda smörgåsarna hemma, packa dem i tinfoil och kasta dem i en väska så att de är redo att laga mat när du blir hungrig.

För att läsa mer om detta recept och för att se steg-för-steg fotografier från Grilled Cheese Social, vänligen klicka på [HÄR].

Vad du behöver

Hur man gör det

1. När din eld brinner låg, vill du börja laga din bacon. Placera din gjutjärnstopp på toppen av elden och lägg till din bacon. Stek i några minuter tills de är kokta efter eget tycke. Ta bort bacon och lägg åt sidan.

2. Samtidigt montera dina smörgåsar - lägg till ett par skivor ost mellan två bitar smörat bröd (eller baconfett), tillsammans med bacon och vad som helst du har till hands.

Lägg sedan till dina smörgåsar i baconfettet och vänta.

2. Beroende på hur stor och varm din eld är, låt smörgåsen laga några minuter tills tills botten är gyllene och krispiga. Vrid försiktigt smörgåsen och upprepa tills den andra sidan är rostat och osten har smält.

3. Avlägsna från värme och låt sitta i några minuter så att osten kan tjockna upp och smakerna kan mäta. Skiv i hälften och servera!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1519
Totalt fett 52 g
Mättat fett 28 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 140 mg
Natrium 1 280 mg
kolhydrater 203 g
Kostfiber 28 g
Protein 74 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)