Marmorerad Chokladhjärta Pops

Marmorerad chokladhjärta pops funktion vacker virvlar av vit och mörk choklad, gjuten i hjärtformade lollipops. Dessa godis är perfekta för Alla hjärtans dag, eller något speciellt tillfälle.

I varma miljöer kan chokladpopparna börja smälta vid höga temperaturer. För att sakta ner processen kan du använda riktig choklad (istället för chips) och temperera chokladet före användning. Detta kommer att göra ditt hjärta pops mindre benägna att smälta, även om de fortfarande smälter vid höga temperaturer.

Detta recept kommer att ge fem (1 1/2 tum) hjärtpoppar. Beroende på storleken på mögel du använder kan du behöva mer eller mindre choklad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Se till att din hjärtformade lollipop är ren och torr. Placera de vita och halvt söta chokladchipsna i separata mikrovågssäker skålar.
  2. Mikrovågsugnen chokladerna individuellt tills smält, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning. Vit choklad är speciellt känslig för bränning, var försiktig så att den vitt choklad rörs många gånger under smältningsprocessen. Om så önskas, lägg till några droppar oljebaserade chokladaromer till de vita och halvt söta choklad och rör om att kombinera.
  1. När båda chokladerna smälts och släpper, ta en liten sked och doppa den i vit choklad. Placera en liten flaska vit choklad i botten av varje hjärtkavitet, variera placeringen av den vita choklad i varje lollipop. Upprepa processen med skedar av halvt söt choklad. Fortsätt att tillsätta choklad till formen, slumpmässigt placera skedar av vita och mörka choklad bredvid varandra för att säkerställa variation i varje bit.
  2. När kaviteterna är nästan fulla, ta en tandpetare och kör den genom chokladet för att få en virvlad effekt. Det är bäst att åstadkomma med en tandpetare med en tjock rundad spets, eftersom de finkorniga tandpinnarna har svårt att svira chokladet på botten av formen.
  3. Sätt in muffinspinnarna i mögelarna och täck överst på pinnar med choklad. Använd en kniv eller förskjuten spatel för att skrapa chokladet på mögelns baksida till ett plant lager. Kyl formen för att ställa in choklad, minst 30 minuter.
  4. När choklad är inställd, skjut dem ut ur formen och servera omedelbart. För att lagra dina Chocolate Heart Pops, linda dem individuellt i klämfolie och förvara dem i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till två veckor.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 137
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 3 mg
Natrium 12 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)