Capt'n Cook 3-brännare Gas Grill-Utgått

Poängen

Capt'n Cook 3-brännare Gas Grill har blivit avbruten. För en översyn av jämförbara produkter, se min lista över de bästa gasgrillarna mellan $ 500 och $ 1000 .

Barbeques Galore importerar sin egen grillgrill. Capt'n Cook 3-brännare Gas Grill sitter mot botten av linjen. Denna grill är utformad för matlagning, och den har inga andra funktioner än den huvudsakliga 3-brännaren grillen. Medan det har en bra garanti och tunga komponenter, tvingar pålitligheten på porslinskikt dig att ta lite extra omsorg om grillen.

Det här är en bra grill på cirka 540 dollar. Värmeffekten är stark, men förvärmningstiden är lite lång.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review: Capt'n Cook 3-brännare Gas Grill

Barbeques Galore är världens första franchise grillaffär. De är ett stort australiskt företag som importerar grillar som tillverkats främst i Kina för australiensiska och amerikanska marknader.

Capt'n Cook-grillen är mot botten av deras grilllinjer men är bra kvalitetsgrillar. Denna 3-brännare gasgrill kommer i naturgas och propan. Barbeques Galore har ett gott rykte för service och support och är i branschen för lång sikt (de har mer än 150 butiker). Jag har aldrig hört något dåligt om deras stöd.

Denna grill har tre porslinbelagda gjutjärnspannor som producerar 45 000 BTU under ett primärt matlagningsområde på 494 kvadrattum. Detta är lite lågt men den här grillen ger bra värme när du ger det en extra minut eller två för att värma upp. Medan porslinbelagda gjutjärnspannor är en bra matlagningsyta, måste du vara försiktig så att du inte spånar dem. Om du är intresserad får jag veta att du kan byta ut gallrar och brännare för rostfritt stål.

Om du letar efter en grill som värmer upp snyggt och ger en bra matlagningsyta, är det här en bra. Men ungefär $ 500 kan du få många andra grillar med denna storlek och kraft. Den primitiva designen och de begränsade funktionerna skulle troligen begränsa försäljningen när den stack upp mot andra grillar till detta pris. Det finns verkligen inget som står på den här grillen. Om du får ett bra pris på det och vill ha något mer än en grundläggande grill, så skulle det inte vara ett dåligt val. Du kan säkert göra värre.

Tillverkarens webbplats