Vitlök Chili-Lime Wings

Kombinationen av vitlök, limejuice och chili ger skålen en utsökt sydostasiatisk stil. Kom ihåg ju längre du marinerar desto starkare kommer smakerna att vara. Dessa vingar är perfekta för någon avslappnad cookout eller speldag firande.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Kombinera alla marinade i en stor plastskål. Trim av vinge tips. Om du använder hela vingarna, skar du mellan fästet, som skiljer mellandelarna från trummorna.

2. Placera vingarna i en stor återförslutbar plastpåse eller två rektangulära påsar. Häll blandningen över toppen, se till att all kyckling är välbelagd. Om du använder två påsar, se till att du delar upp blandningen i hälften och använd halvparten av marinaden per påse. Låt vingarna marinera i 4-6 timmar.

3. Förvärm grillen för medium värme.

4. Ta bort vingarna från väskan (er) och reservera marinaden. Placera vingarna på grillen och koka i 30-35 minuter, borsta med reserverad marinaden under de första 10 minuterna av koktiden. Kassera marinade efter denna punkt. Vrid vingarna ca 4 gånger under tillagningsprocessen. Se till att du bränner och justera temperaturen eller flytta vingarna till en svalare del av grillen. Lägenheterna kommer att laga sig snabbare än trummor, så se till att ha en stor tallrik som är praktisk för att ta bort dem efter behov

5. När vingarna når en intern temperatur på 175 grader F. ta av från grillen och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 633
Totalt fett 36 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 190 mg
Natrium 1 150 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 1 g
Protein 63 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)