Strawberry Citrus Moscato Sangria

När Moscato popularitet fortsätter att klättra, hitta fler foodies sätt att integrera det i deras favorit Sangria recept. Moscato har funnit sin fot. Detta mycket eftertraktade vitt vin med en tydligt sötare palatsprofil kommer från norra Italiens Piemonte-regionen. Vinet är gjord av Muscat Blanc druva, som erbjuder de exotiska dofterna av apelsinblommar, persika och citrus-teman. De ljusa dofterna och honungade frukterna ger en anmärkningsvärd sangria-bas. Moscato kommer i tre olika stilar: fortfarande, mousserande och efterrätt. För den här speciella sangriaen, håll den stillastående sorten, som ofta har högre alkoholhalter (jämfört med den gnistrande versionen som väger ca 6% abv) och bär lite mer surhet på gommen. Betala inte mer än $ 10 för en Moscato att du kommer att blanda in i en sangria, eftersom nyanser kommer att maskeras av likörens, fruktens och läskens övergripande cocktail-natur.

Behöver du några Moscato-rekommendationer för Sangrias? Checka ut:

Länkar tungt in i de söta känslorna som dagens moderna Moscato- vin leder till glaset, våra jordgubbar och citrus-tema sangria stenar ut med snygga orange skivor och färska säsongsbetonade jordgubbar amped med ett stänk av jordgubbsnaps.

Skivan av apelsin lägger på tang och konsistens, medan citron-limefront bidrar till en festlig fizz till hela tillfället. Perfekt för sommarkvällar, uppfriskande från början till slut, denna Moscato-baserade sangria är säker på att behaga massor av gomar. Bra serveras på egen hand över is eller samarbetat med populär grillmat. Burgers, brats, grillad kyckling, potatisallad, chips och dips, oavsett tillfälle och mat denna sangria är en super sommartidsslippare.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera en flaska Moscato-vin med citron-lime soda i en stor kruk.
  2. Tvätta och skiva pint färska jordgubbar och lägg till krukor.
  3. Skär en orange i tunna kugghjul och lägg till krukor.
  4. Juice one orange och muddla det med mint till smak. Lägg till kanna.
  5. Tillsätt 1/4 kopp jordgubblikör
  6. Garnera med en kvist mint och skiva av valfri orange.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 202
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 7 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)