Vit Choklad Pretzel Hearts

Trött på vanliga gamla choklad för Alla hjärtans dag? Slip dessa söta vita chokladhjärtan i din Alla hjärtans brevlåda istället. Bara packa upp en massa dem i en söt liten väska, binda den med lite sött band och låt romantiken börja.

Kombinationen av söta vita choklad och salta pretzels hjärtan gör dessa hjärtformade behandlar oemotståndliga och perfekt poppable. (Bara se till att du sparar lite för din hunny, istället för att äta dem alla medan du prep). Du kan använda vita choklad godis smälter, vita chokladstänger, mandelbark eller någon form av vit chokladbark för dessa söta skapelser. Bäst av allt behöver de praktiskt taget ingen matlagning. Smält bara vit choklad, eller en vit chokladbark och häll den i små pretzels och tryck på de söta lilla hjärtan!

Och medan de är den perfekta valentinsdagen behandlar, kan de också användas för andra semestrar och träffas också. Gärna byta färgerna, lägga till hackade nötter, mer strö och anpassa dem till dina behov. Bonus: du kan enkelt kasta dem i sista minuten, så de gör den perfekta festen om du väntade tills natten innan för din sammankomst.

Om du vill försöka kan du enkelt frysa dem och ät dem ur frysen eller förbereda dem i förväg och servera dem när du är redo!

De gör också ett roligt, bärbart och obehagligt mellanmål för din nästa vägresa eller för din lunchlåda! du kan göra någons dag med dessa förtjusande godisar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lina två bakplåtar med pergamentpapper. Du kan också använda vaxpapper.
  2. Lägg ner pretzelsna på bakplåtarna - smalare sidan ner på pappret - se till att förspänningarna är lite separerade.
  3. Placera den vita choklad i en mikrovågsugnskål och mikrovågsugn i 30 sekunder, omrör efter varje inkrement tills den är helt jämn och smält.
  4. Placera smält vit choklad i en konditoriväska eller kvartsstor väska. (Om den vita choklad är super het, vänta några minuter för att placera den i plastpåsen.) Skär av ett hörn av påsen med ett par skarpa saxar för att skapa en liten öppning.
  1. Krama den vita choklad i öppningarna på varje förfogning. Använd omedelbart en smörkniv för att släta toppen och tryck försiktigt på ett jumbohjärta strö på mitten.
  2. Låt den vita choklad sätta i minst 45 minuter före överföring till en förvaringsbehållare.
  3. Du kan också frysa dem och de kommer att hålla ännu längre. Eller bara äta dem genast!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1654
Totalt fett 24 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 15 mg
Natrium 384 mg
kolhydrater 367 g
Kostfiber 1 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)