Vad är en Beach Bread Appetizer?

Vitlöksbröd stiger till ett helt nytt plan med detta strandbrödrecept, en populär restaurang aptitretare i södra Florida. Det är bara traditionell vitlöksbröd toppad med hackade tomater , blåost, gräslök och mozzarella . Men, oj, smaken! Människor har varit kända för att göra en måltid av strandbröd. Det är mycket som en såsmakig fransk brödpizza och är ganska beroendeframkallande.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 425 F. Lina ett bakplåt med nonstickfolie eller pergamentpapper.
  2. Penselskuren sidor av franskt bröd med smält smör. Stänk lätt med lökpulver och vitlökspulver. Top med blåost eller Gorgonzola-ost, tomater, gräslök eller gröna lök, mozzarella och persilja.
  3. Baka ca 10-15 minuter tills brödet är crusty på utsidan och toppen smälter och börjar börja bli gyllene.
  1. Servera som för en aptitretare eller servera det som ett ackompanjemang för en klassisk spaghetti middag eller någon annan pastarätter som linguine med musselsås.

Obs! Italienskt bröd eller annat bråkigt vitt bröd kan ersättas med det franska brödet. Mängderna är ungefärliga, så var det bara att följa metoden du använder med ditt favoritbröd när du gör vitlöksbröd.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 87
Totalt fett 7 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 19 mg
Natrium 128 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 0 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)