Sugar Cookie Frukt Pizza Recept

Vi är ett stort fan av dessertpizzor. De är lätta att göra, roliga att äta, och du kan använda samma grundläggande recept och variera det på många olika sätt. Prova att använda blåbär, björnbär eller persikor istället för jordgubbar, hallon och bananer. Eller använd olika typer av cookiebaser . Jordnötssmör är trevligt för en förändring. Även en hemlagad sockerkaka deig eller choklad socker kaka degen skulle fungera för detta recept.

Detta jordgubbs pizza recept med sockerkaka degen gör en stor efterrätt för picknick, grillar och fester.

Missa inte: Jordgubbsrecept | 4 juli desserter

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 375 grader F.
  2. Placera sockerkakadegen på en bit av pergamentpapper. Placera ett ark med vaxat papper eller plastfolie över sockerkakadegen (det här är att hålla degen från att hålla fast vid rullpinnen och göra det lättare att överföra till ett bakplåt). Rull degen ut till en cirkel ca 12 tum bred och 1/4 tum tjock. Trim kanterna om du behöver.
  3. Ta bort det vaxade pappret eller plastfolien och håll degen på papperspappret, överför den till en pannpanna eller bakplåt. Baka 12-14 minuter, eller tills sockerkakadegen är guldbrun. Låt det svalna helt, ca 1 timme.
  1. Med en elektrisk mixer, slå gräddeost och granulat tills det är smidigt. Sprid den på den kylda sockerkakagedeggen och lämna en 1/4 tums gräns hela vägen.
  2. Top med jordgubbar skivor, färska hallon och banan skivor i ett dekorativt mönster.
  3. Damm med pulveriserat socker. Servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 438
Totalt fett 38 g
Mättat fett 24 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 103 mg
Natrium 64 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 3 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)