Fudge Hearts

Fudge Hearts är vackra hjärtan gjorda av rika chokladfudge och doppade i ett smidigt lager av fondant. Dessa gör en stor hjärtans dag godis gåva för vänner, familj och nära och kära. Jag tycker om att dekorera mina med ströar, men du kan också använda att skriva isbildning för att lägga till personliga meddelanden.

Du kan använda inköpt eller hemlagad fondant för att belägga fudgen. Detta recept ger cirka 48 små (1,25 ") hjärtan.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 9x13 "pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray .

2. Placera chokladflisen, kondenserad mjölk och salt i en stor mikrovågssäker skål. Mikrovågsugn tills smält, omrör efter 45 sekunder för att förhindra överhettning. Rör om tills blandningen är smält, slät och helt fri från klumpar.

3. Lägg till de röda heta godisarna eller andra tillsatser du väljer, och vaniljkstraktet och rör om tills det är väl kombinerat.

Skrapa blandningen i den beredda pannan och släta i ett tunt, jämnt lager. Låt fudgen ställa in i två timmar i kylskåpet eller över natten vid rumstemperatur.

4. Lyft sedan fudgen från pannan med hjälp av folien som handtag. Ta din hjärtformade skärare och skär hjärtan från fudgen, placera dem på en foliefodrad bakplåt. När du har skurit ut alla hjärtan du kan, kommer du att vara kvar med många fudge scraps. Du kan sätta dem åt sidan för nibbling eller om ditt fudge har värmt upp lite vid rumstemperatur kan du knäda det ihop kort, rulla det i ett tunt skikt och skära ytterligare hjärtan från fudgen. Med en 1,25 "hjärtsnittare får jag vanligtvis cirka 48 hjärtan från detta recept, förutsatt att jag rullar om fudgen en eller två gånger.

5. Placera fudgehjärtan i kylskåpet för att kyla medan du förbereder fondanten. Skär fondanten i små bitar och placera den i en dubbelpanna ovanpå en kruka med simmerande vatten. Om du inte har en dubbel panna placerar du den i en värmesäker skål som passar snyggt över toppen av en kastrull. Rör fondanten ständigt medan den smälter. Olika fondanter har mycket olika smältande texturer. Vissa fondants smälter genast och kräver inte ytterligare vatten för att få en flytande konsistens, medan andra kommer att behöva ½ kopp eller mer för att bli mycket jämn. Om din fondant inte smälter smidigt, lägg till en matsked varmt vatten och rör om. Fortsätt att tillsätta vattnet väldigt långsamt, rör om efter varje tillsats, tillsätt så lite vatten som möjligt för att få fondanten till en god doppkonsistens.

Det ska vara tillräckligt vätska för att enkelt täcka fudgen, men tillräckligt tjockt att det lämnar ett ogenomskinligt lager. Om så önskas, rör om några droppar av det smakade extraktet efter eget val.

6. När din fondant är smält och slät, ta bort den dubbla pannan från värmen, men lämna fondantskålen ovanpå varmt vatten. Täck ett bakplåt med aluminiumfolie och damm folien med ett tunt, jämnt lager av pulveriserat socker. Ta fudgehjärtan från kylskåpet och doppa i en smält fondant med hjälp av en gaffel eller doppverktyg. Ta bort det från fondant och låt det överskjutande fondantet droppa tillbaka i skålen. Placera det doppade hjärtat på det pulverformiga socker-dammade bakplåten - detta kommer att möjliggöra enklare borttagning senare. Medan fondanten är våt kan du lägga till strö eller andra dekorationer, om du vill. Fortsätt doppprocessen med återstående hjärtan och fondant. För att färga fondanten, lägg till några droppar matfärgning och rör om tills det är välblandat. Upprepa processen tills du har doppat alla dina hjärtan.

7. Låt fudgehjärtan sätta vid rumstemperatur. Tiden kommer att variera beroende på din fondant och hur mycket fukt tillsattes, men en allmän uppskattning är 2-3 timmar. När du har ställt in, kan dina fondanthjärtan serveras på en gång. För att lagra, placera dem i en lufttät behållare med vaxat papper som delar skikten.

Craving mer? Kolla in dessa recept:

Klicka här för att se alla Fudge Candies!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 95
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 20 mg
Natrium 28 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)