Three Pepper London Broil

Detta recept är ett fantastiskt tre peppar torrt gnidade London Broil (flankbiff). Du måste grilla den här varm och snabb och försök inte överkoka den.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera kryddor i en grundfack som är tillräckligt stor för att hålla London Broil. Belägga hela broil med gnidblandning och täckplåt med plastfolie. Ställ åt sidan vid rumstemperatur i ca 2-3 timmar eller kyl över natten. Köttet ser blött ut. Pat torr men ta inte bort gnidning. Förvarma gasgrillen högt i 10 minuter. Minska värmen till medium och placera kött på grillens mitt. Stäng locket och grilla i 5 minuter; Vrid köttet över och grilla i ytterligare 5 minuter för medel sällsynta.

Koka några minuter längre om du föredrar ditt biffmedium. Använd tang. Torka inte kött med gaffel, för att behålla juice. För konventionell kolgrill, starta kol och låt brinna ner till en ljusgrå. Placera hylla ca 6 tum från kol. Fortsätt som ovan.

När London-broil har kokat till önskad doneness, avlägsnas från värme och låt vila i 5 minuter före skivning. Servera med dina favoriträtter.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 334
Totalt fett 14 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 134 mg
Natrium 532 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 0 g
Protein 47 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)