Spanish-Style Deviled Eggs (Huevos Rellenos de Atún) Recept

De flesta traditionella spanska luncherna börjar med aptitretare eller tapas . Den vanligaste kan vara oliver, skinka och ost medan andra familjer släckte röda paprika, ansjovis eller deviled ägg.

Denna deviled ägg med tonfiskrecept ( huevos rellenos de atún ) är ett traditionellt spanskt äggrecept. Deviled ägg serveras ofta som en aptitretare i hemmet runt Spanien. Denna version kombinerar tonfisk och tomatsås med krämiga äggulor. Skålen fylls sedan med hemlagad majonnäs och ströts med söt spansk paprika.

Detta recept är snabbt att göra och ett ljust tillägg till vilken lunch som helst. Gör dem och lär dig varför deviled ägg med tonfisk är en spansk favorit.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka först ägget i vatten tills det är kokt . Efter ägget är kokt, kyla i kallt vatten.
  2. Skala försiktigt och skär äggen i halv längd. Ta försiktigt bort äggulorna.
  3. Placera de lagade äggulorna i en blandningsskål och blanda med en gaffel tills de smuler i små bitar. Lägg åt de kokta äggvita för senare.
  4. Töm oljan från tonfisken och lägg fisken i en annan blandningsskål. Separera tonfisken med en gaffel och tillsätt tomatsås. Rör för att kombinera med tonfisk.
  1. Tillsätt hälften av äggulorna till skålen och blanda till en pasta. (För att hålla blandningen fuktig, kan du behöva lägga till mer tomatsås.) Lägg till salt och peppar efter smak. Sked denna tonfiskblandning i halverade äggvita.
  2. Lägg en liten mängd majonnäs ovanpå varje ägg. Använd några av resten av smuliga äggulor att dekorera dina deviled ägg genom att sprinkla över ägghalvorna. Strö sedan sallad spansk paprika över ägghalvorna för dekoration.
  3. Eventuellt kan du garnera dina tonfiskade ägg med halvparten av en körsbärstomat och några gräslök. Klipp helt enkelt körsbärstomater i halva och lägg en halv på toppen av varje deviled ägg. Stänk gräslök på toppen av serveringsrätten.
  4. Chill de deviled äggen och håll dem kylda tills du är redo att betjäna dem.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 138
Totalt fett 10 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 92 mg
Natrium 149 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)