Sötpotatis Brownie Fudge

Sötpotatis Brownie Fudge är ett enkelt recept med bara två ingredienser: brownie mix och sötpotatis (eller pumpa) puré. De resulterande fudgebitarna är täta, mörka chokladkorgar som är lågt kalorier och låg skuld. Medan kanske inte tekniskt ett godis, är dessa kvadrater lika med fudge i smak och konsistens, det skulle vara synd att inte dela dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader F / 175 Celsius. Förbered en 9x9-pan genom att fodra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.

2. I en stor skål, kombinera brownie-blandningen med sötpotatispuréen. Rör tills det är väl blandat. Det kommer att vara väldigt torrt först, men håll omrörningen och allt kommer att bli införlivat i en tjock smet.

3. Skrapa smeten i den beredda pannan och baka i 35 minuter, eller tills brownie fudgen knappt är inställd.

När du trycker på den med fingrarna ska den vara mjukt och flytta lite, men ska vara mestadels inställd och inte ha en rå glans.

4. Låt pannan svalna till rumstemperatur och kyl sedan den för att ställa in brownie-fudgen, i minst 2 timmar.

5. När du har satt, skalla av folien tillbaka från godiset och skära den i små rutor för att servera.

6. Sötpotatis Brownie Fudge kan förvaras i upp till en vecka i en lufttät behållare i kylskåpet. Delarna kan bli för mjuka om de lämnas under en längre tid vid varm rumstemperatur.