Söt och Savory Wisconsin Ost Grillad Ost

Förra månaden gick jag till Chicago för About.com för att göra en serie grillade ost popup-fönster för ett antal reklambyråer med toppprofil. Jag och mitt team matade cirka 700 personer med två fantastiska ostliga smörgåsar. Den första är min klassiska bacon sylt, åldrig cheddar, och syltad peppar skapelse . Den andra var detta recept. Gjord med 3 av mina favoritostar från Wisconsin, muenster, åldrig skarp cheddar och blåost, var denna söta och salta vegetariska grillad ost en hit.

Men ostblandningen var inte vad som gjorde smörgåsen så speciell - det var införandet av en av de godaste sylt jag någonsin har haft! Och lita inte bara på mig, Sallie's Great Jam har också blivit berömd av Oprah som en av hennes favorit sylt. Den är gjord i South Carolina av det mest underbara mamma dotterlaget med de bästa ingredienserna de kan hitta. De har en massa smaskiga smaker men min favorit är deras Fig, Sweet Onion och Rosemary smak som är det som finns i denna smörgås.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta en bit Texas toast och hög på den skarpa cheddaren, muensteren och den marmorerade blåen. På den andra biten av Texas toast, smutta på några av Sallies bästa Fig, Sweet Onion, och Rosemary Jam. Smör på båda sidor av smörgås och lägg åt sidan.
  2. I en medelstort gjutjärnspanna eller paninipress, sätt in den smörgade smörgåsen och vrid värmen till medium.
  3. Grilla smörgåsen i några minuter på varje sida tills osten har smält och brödet börjar bli en skarp guldbrun färg. När det är klart, ta av det från värmen och låt det sitta en sekund så att osten inte suger ut när du biter in i den.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2357
Totalt fett 182 g
Mättat fett 108 g
Omättat fett 52 g
Kolesterol 538 mg
Natrium 3 642 mg
kolhydrater 43 g
Kostfiber 5 g
Protein 139 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)