Slow Cooker Chili With Ground Beef

Denna nötkött chili är en snap för att förbereda med burkbönor och tomater, och crockpoten gör det lätt att laga mat.

Bell paprika, hackad lök och selleri, och chili pulver lägger konsistens och smak till denna chili. Tillsätt värme i maträtten med lite cayennepeppar, eller tillsätt några hackade fräscha eller konserverade jalapeno paprika eller en annan typ av färsk, varm chili peppar. Chili är en av de rätter som är mycket anpassningsbar. Om chili verkar för mild i smak, tillsätt mer chili-pulver eller någon markkummin. Om du gillar bitar av tomater, gör det med tärnade tomater istället för krossade tomater. Byt ut svartbönor, pintobönor eller små röda bönor för njurbönorna. En kombination av två delar nötkött och en pund gris eller fläskkorv är några andra variationer som kan lägga till smak. Jordkalkonglår är också ett gott alternativ, speciellt om du gillar att undvika rött kött.

Se tips och variationer för en mängd olika sätt att tjockna chili tillsammans med några ytterligare smakidéer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor stekpanna över medelvärme, bruna markbiffen med den hackade löken. Koka tills nötköttet inte längre är rosa och löken är genomskinlig, omrör ofta.
  2. Tillsätt den malet vitlök och koka i ytterligare en minut. Dränera väl
  3. Kombinera jordnötblandningen med paprika, selleri, tomater, tomatsås, dränerade bönor och kryddor. Överför till porslinskåpet i en långsam spis.
  4. Täck och koka i 5 till 7 timmar på lågt, eller tills det är klart.
  1. Smak och justera kryddor, tillsätt salt, svartpeppar och cayennepeppar, efter behov.

Serverar 6 till 8.

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 709
Totalt fett 15 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 101 mg
Natrium 450 mg
kolhydrater 85 g
Kostfiber 25 g
Protein 60 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)