Raspberry Brödrost Strudel

Jag tror alltid att brödroststrudel ser så fantastiskt ut när jag ser det i frysen i mataffären. En varm och fläckig dansk fylld med frukt, ja tack! MEN som många saker är det för bra att vara sant. Och varje gång jag köper den och tar hem hem, är jag så besviken! Det smakar aldrig så bra som det ser ut. Så bestämde jag mig slutligen för att göra det hemma.

Denna strudel är inte kokad i en brödrost, så det är inte lika lätt att göra som att poppa den frysta strudelen i en brödrost. Den är lagad i den vanliga ugnen, men det är så värt det, eftersom det smakar fläckigt och gott och är fullt av smaskiga hallonfyllning!

Dessa hallon bakverk är så läckra och lätta att göra! De är perfekta för Alla hjärtans dagsmorgon när du skär bakverket i förtjusande lilla hjärtan!

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Tina den frysta puffens bakverk på din bänkskiva. Det bör ta cirka 30 minuter att tina, men det kan ta upp till en timme. Håll ett öga på det och täck det i en mycket lätt fuktig handduk om det känns som att det torkar ut. Efter att degen har tinade, förvärmas ugnen till 400 F.
 2. Fäll ut och lägg puffkakan på ett ark av pergamentpapper. Rul degen i en större rektangel. Använd en medelstort hjärtformad cookie cutter för att skära ut ca 10-12 hjärtan, beroende på storleken på din cookie cutter och hur tunn du har rullat degen.
 1. Ta bort överflödig deg och lämna bara hjärtan på pergamentpapperet.
 2. Prick alla hjärtan ca 3 gånger med en gaffel. Placera dem på en ny bit av pergamentpapper på ett bakplåt. Se till att de är spridda ca 1 tum från varandra, eftersom de kommer att puffa upp.
 3. Placera ca 2-3 teskedar av hallon sylt i mitten av hälften av hjärtan. Lämna ca 1/8 tums sektion runt kanterna på pappersstoppet.
 4. Slå på ägget tills det är helt slagen. Borsta kanterna på hjärtan med sylt med äggtvätt.
 5. Placera de återstående hjärtan ovanpå de med sylt. Använd en gaffel för att krympa kanterna på hjärtan tillsammans.
 6. Använd en pastellborste, borsta toppen av varje strudel med äggtvätt. Baka på en mittställ i ca 15 minuter, beroende på din ugn. Toppen ska vara en ljusguldbrun.
 7. Ta bort dem från ugnen och låt dem svalna. Medan de kyler förbereder glasyren.
 8. Vispa ihop mjölken och pulveriserat socker. Om det ser för tunt ut, tillsätt lite mer socker.
 9. Drizzle glasyren över toppen av varje strudel och njut!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 345
Totalt fett 20 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 42 mg
Natrium 142 mg
kolhydrater 36 g
Kostfiber 2 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)