De 5 bästa Masticating Juicers att köpa i 2018

Handla för de bästa masticating juicepressarna från Hurom, Omega, och mer

Om du funderar på att köpa en juicer kan alternativen vara lite överväldigande. Det första beslutet är vilken typ av juicepress som ska köpas. Centrifugalsafter är vanligtvis billigare, men de är också bullrigare. De tenderar också att värma saften, eftersom de körs i superhög hastighet.

Masticating juicers är i allmänhet dyrare, men de producerar en högre kvalitet juice eftersom frukterna och grönsakerna aldrig blir varma, så att du aldrig får en kokad eller oxiderad smak. I stället för att strimla och sedan spinna maten sugas, masticating juicepressar krossar frukterna och grönsakerna i en långsam, stadig hastighet, och sedan på saften.

Även om masticating juicers arbetar i en långsammare hastighet, producerar de saft med ungefär samma hastighet som en centrifugalsaft, så du väntar inte längre på din morgondryck. De är också mycket tystare, och de har bättre förmåga att suga tuffa matar som wheatgrass.

Masticating juicers kommer i två grundläggande kroppsstilar - vertikalt och horisontellt. De horisontella enheterna är något effektivare eftersom maten matas direkt in i skruven, men eftersom tekniken har blivit bättre kan skillnaden inte märkas för den genomsnittliga användaren. Horisontella enheter tar mer diskutrymme, men vertikala enheter kan vara för stora för att passa in under köksskåp.