Påskkaninkakor

Påskbunnykakor är en behandling som alla kommer att älska att se i sin påskkorg! Dessa enkla vita chokladdäckade kakor görs ännu mer förtjusande med tillägg av marshmallow öron och en lysande rosa godis näsa. Gör dessa till några "kaniner" du älskar i vår!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Först gör du marshmallow öronen. Använd köksskjuvar för att snyta varje marshmallow i 4 stycken. Trycket från saxen kommer naturligtvis att göra en öronform som klämmer upp på toppen, men om du vill kan du klämma över kanterna för att överdriva kaninörets form.
  2. Häll det rosa slipningssockret i en liten skål. Tryck på toppen av varje öra i skålen, för att belägga den klibbiga mittdelen med rosa socker.
  3. Rikta ett bakplåt med vaxat papper eller pergamentpapper och lägg åt sidan för nu.
  1. Placera 16 oz vit godisbeläggning i en medium mikrovågssäker skål. Mikrovågsugn i 30 sekunder, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning, tills beläggningen är smält och jämn.
  2. Doppa en kaka i beläggningen med gafflar eller doppverktyg tills den är helt täckt. Ta bort det från beläggningen och låt överskottet droppa tillbaka i skålen och placera det på en bakplåt kantad med pergament eller vaxat papper.
  3. Efter att du har doppat 3 till 4 kakor, pausa och dekorera dem innan beläggningen på kakorna härdar. Ta två marshmallow öron och tryck dem i toppen av varje kaka. Lägg till en rosa Sixlet näsa i mitten av varje kaka och lägg till 2 godisögon över den.
  4. Upprepa dippnings- och dekorationsprocessen tills alla kakor har öron, ögon och näsor.
  5. Smält den halvt söta choklad i en liten skål i mikrovågsugnen. Häll smält choklad i en papperskegle eller en liten plastpåse med ett hål som klipps i hörnet. Röra kanin whiskers och ett leende på varje kanins ansikte.
  6. Kyl brickan kort för att ställa beläggningen i ca 15-20 minuter. När de är inställda kan kakorna serveras omedelbart. Kakorna håller sig bra, men marshmallow dekorationer tenderar att bli föråldrade efter att ha utsatts för luft i flera dagar. Om du vill lagra dem, behåll dem i en lufttät behållare vid kall rumstemperatur.

Obs! Om du inte har godisögonbollar, kan du bara smaka lite av den smälta halvsötta choklad på ansikten för att ge kaninerna ögon.