Ostfyllda Sweet Bell Peppers Recept

Detta recept på ostfyllda söta paprikor fylls med herbed ost och gör en läcker köttlös huvudrätt eller sidovägg. Östeuropa över hela linjen älskar paprikor av alla slag. Från banan paprika till ungerska vax paprika till söta paprikor, de är representerade i rätter i varje kök. Mångfärgade paprika ser bra ut på tallriken, men gröna paprika kommer att göra. Och om du bryr dig om lite zip, använd en varmare peppar. De kan serveras som är eller slathered med en tomatsås som görs i Kroatien.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Obs! Köpa herbdost kan vara lite dyrt, så ett alternativ är att göra din egen med påfyllningen från detta ungerska ost-fyllda vaxpipers recept .
  2. Värm ugnen till 350 grader. Blanda ihopblandad ost, parmesanost, ägg, salt och peppar i en medium skål till ljus och fluffigt.
  3. Linja en bakpanna med folie och lätt kappa med matlagningsspray. Fyll paprikorna och byt ut reserverade toppar. Lägg i tillagad bakpanna, borsta lätt med olja och baka 45 minuter eller tills paprika är ömma och ost har expanderat och är gyllene. Dessa paprika värmer väl och kan frysas efter bakning och kylning.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 347
Totalt fett 11 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 242 mg
Natrium 186 mg
kolhydrater 39 g
Kostfiber 3 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)