Napoleon Rogue 425

Detta är en grundläggande, relativt dyr gasgrill som på många sätt liknar Weber-Genesis. Tillverkad i Kanada av Napoleon, detta är en högkvalitativ grill som är byggd för att hålla och laga med jämn värme och ge en hel del mångsidighet. Värmeffekten av denna modell är låg och tidigare Napoleon-ägare har klagat på att denna grill helt enkelt inte kan nå de temperaturer som de dyrare kusinerna har.

Medan relativt lågt drivna för en Napoleon, är denna gasgrill jämförbar med liknande prissatta och medelstora produkter från Weber.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review

I 2016 introducerade Napoleon Rogue-linjen av gasgrillar. Designad för att vara kompatibel med samma egenskaper som finns på sin dyrare Prestige-linje, har denna gasgrill all den mångsidighet som du förväntar dig att hitta från Napoleons stora grilllinje.

Denna enhet är något mindre än prestigegrillarna med 425 kvadratcentimeter av primärgrillytan jämfört med de 500 kvadrattum som finns på den linjen.

De tre brännarna visar högst 36 000 BTU, vilket i allmänhet är lågt, särskilt med tanke på Napoleons historia för hög värmeffekt. Denna begränsade kraft är den största nackdelen för denna grill. Även sidbrännaren har bara 9 000 BTU, ett litet antal i branschen idag. Anledningen till att utmatningen på standardsidan är låg är att den är tillgänglig med en infraröd sida, som bara behöver denna typ av värme för intensiv searing. Självklart innehåller det fortfarande alla Napoleons funktioner som gör dessa stora grillar .

I hjärtat av någon bra gasgrill är matlagningssystemet. Allt annat är bara kosmetika. Olyckligtvis sätter många grilltillverkare mer flash och substans i sina grillar. Napoleon, som en liten handfull företag, gör en bra grill. Högkvalitativa rostfria brännare ger en jämn temperatur; medan de porslinbelagda matlagningsrören i vågmönstret ger utmärkt värmekontakt. Grindarna i denna grill är den verkliga starka punkten. Tung, reversibel och kan ta straff, de kan överföra värme effektivt till mat för bra searing, även med grillens lägre värmeffekt.

Napoleongrillar har utmärkt konstruktion från högkvalitativa komponenter. Detta är en grill i nivå med grillar av Weber eller Broil-King. Det finns många bra gasgrillar i detta prisklass och det finns mycket att erbjuda. Medan Rogue från Napoleon är en mycket bra grill, kanske det inte är det bästa valet för dig.

Napoleons Jetfire-tändning är en liten gasstråle antänd av en elektrisk gnista som skjuter upp en flammesprängning över brännarna. Detta medför en snabb och pålitlig flamma.

Denna modell levereras i olika konfigurationer, inklusive rostfria stålmodeller, samt alternativ för en infraröd sidbrännare eller ingen sidbrännare. Den är kompatibel med alla Napoleons tillbehör, inklusive kullkorgar av gjutjärn, som gör att denna gasgrill kan omvandlas till en kolgrill. Detta är en unik egenskap som du inte hittar på liknande prissatta grillar.