Spanska Crockpot Chicken

Denna utmärkta maträtt med spansk Crockpot Chicken är lätt att göra och har mycket gott smak. Använd kalamata eller andra mer exotiska oliver för en mer intensiv olivsmak. Kombinationen av korv, lök, vitlök, kronärtskockor och oliver ger fantastisk smak till vanlig gammal kyckling.

Detta recept är lätt att göra på en veckodag och tillräckligt speciellt för att tjäna till företaget. Allt du behöver servera med det är en fin grön sallad kastad med en ranch salladsdressing, lite ångad sparris eller gröna bönor och lite rostat vitlöksbröd. Njut av varje bit.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor kastrull, laga korven tills den är brunad, vrid ibland så att den lagar jämnt. Ta bort korv till pappershanddukar för att tömma. Töm pannan, men torka inte ut.

Tillsätt lök och vitlök till dropparna i pannan; koka och rör om i 5 till 6 minuter tills det är ömt.

Blanda alla ingredienser i en 4-kvarts crockpot, förutom paprika, kronärtskockhjärtan, oliver, italiensk krydda, peppar och mandel.

Täck crockpotten och koka på låg i 6 till 8 timmar eller tills kycklingen kokas grundligt till 165 ° F som testad med en mattermometer.

Tillsätt paprika, kronärtskockhjärtor , oliver och italiensk kryddor till den långsamma kokaren och laga i 20 till 30 minuter längre på höga. Stänk allt med rostade mandlar och servera med varma kokta nudlar, potatismos eller ris.