Marshmallow Snowmen

Dessa marshmallow snögubbar är den perfekta julen godis för barn att göra! De är snabba, enkla och åh så söta. Servera dem på pinnar på en fest, eller förpacka dem individuellt för att ge som gåvor. Du kan även anpassa sitt utseende för att få dem att se ut som vänner och familjemedlemmar!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält den vita godisbeläggningen i en mikrovågssäker skål. När du smälts och slätar, lima tre marshmallows tillsammans genom att sprida en dab smält beläggning mellan var och en av dem. Upprepa tills du har 12 snögubbe kroppar gjorda av 3 marshmallows vardera. Placera snögubbarna på ett bakplåt och kyl i kort för att ställa in beläggningen.
  2. Dra en lång spett genom varje snögubbe, stoppa innan den sträcker sig genom toppen.
  1. Skär frukten genom foten i smala band runt 4-5 tum långa och linda varje kring snögubbarna, under huvudet. Använd en flaska godisbeläggning för att limma varje halsduk på plats.
  2. Skär den gummy apelsinskivan i små trianglar och lima varje triangel i mitten av snögubbe huvudet för att fungera som en näsa.
  3. Klipp in förspänningsskivorna i hälften och doppa ändarna i den smälta beläggningen. Tryck två pretzels i motsatta sidor av marshmallow för snögubbe armar.
  4. Smält choklad godis beläggningen i en separat skål i mikrovågsugnen. Doppa en tandpetare i beläggningen, och tappa små prickar av beläggning på snögubben för att representera ögon, mun och knappar.
  5. Täck ett bakplåt med vaxat papper eller pergament. Sked små puddar av beläggning på bakplåten, ca 1 tum bred. Tryck på arket mot disken för att jämföra beläggningen och få det att sprida ut och tunna ut lite. Tryck på en jordnötssmörkopp på toppen av varje chokladskiva för att representera hatten och kyla i kylskåpet tills det är inställt.
  6. Lägg till en flaska chokladfärg på botten av varje hatt och tryck dem på toppen av marshmallow snögubbarna. När hatten är ordentligt på plats, är dina snögubbar redo att servera och äta!