Marshmallow Pops

Marshmallow Pops är en söt och rolig godis som gör bra gåvor eller festfester!

Vaniljdockade marshmallows är skuren, skivad, täckt med choklad och dekorerade men du vill. Du kan alltid ersätta ett annat smaksatt extrakt för att anpassa smaken av dessa Marshmallow Pops.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Kombinera majsstärkelsen och pulveriserat socker i en liten skål. Förbered ett bakplåt (ca 11x17 tum) genom att fodra det med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.

2. Placera ½ kopp kallt vatten i skålen av en stativblandare försedd med en vispfäste och sprinkla gelatin över den, omrör för att införliva. Låt gelatin sitta och blomma medan du går till nästa steg och förbered sockersirapen.

3. Kombinera det granulerade sockret, lätt majssirap och ¼ kopp vatten i en liten kastrull över medelhög värme. Rör tills sockret är upplöst, torka sedan ner skålens sidor med en våt pastryborste för att förhindra att sockerkristaller bildas. Sätt i en godtermometer och koka sirapen tills den når mjukt bollsteg eller cirka 235 grader.

4. När den korrekta temperaturen är uppnådd måste nu denna sirap hällas i gelatin i blandningskålen. Om din kastrull har en tipp kan du hälla den från kastrullen, men om det inte rekommenderas, häller du sirapen i en stor mätbägare eller kruk så att det blir lättare att hälla. Sockersirapen är väldigt het och kan orsaka smärtsamma brännskador om den oavsiktligt spolas eller spricker. När mixern körs på låg, häll försiktigt den heta sirapen i en tunn ström i gelatin. När all sirap har hällts in, tillsätt vaniljextraktet och saltet, öka sedan gradvis hastigheten tills mixern är hög. Slå marshmallow tills den är blank, vit och fluffig, ca 10-12 minuter.

5. Använd en smord spatel för att skrapa marshmallow i det färdiga bakplåten. Smid det i ett jämnt lager och låt det sitta och sätta upp, upptäckt, över natten.

6. Därefter dammar du arbetsytan med en del av majsstärkelsen / sockerblandningen. Lyft marshmallow från pannan med hjälp av folien som handtag och vänd den nedåt på den förberedda ytan. Skala folien från toppen av marshmallow och damm toppen med mer socker / stärkelse.

7. Damm din 2- eller 3-tums kakaklippare av valet med socker och stärkelse, och skär former från marshmallows.

Du kan göra en grundläggande cirkel, eller bli mer kreativ och använd stjärna, blomma eller hjärtformer. Spara skavorna för att snacka på, eller använd dem för att göra s'mores eller rocky road candy .

8. Smält godisbeläggningen i mikrovågsugnen och rör om den är jämn och flytande. Om det är mycket tjockt, lägg till en liten sked av förkortning och rör om tills den är blandad i.

9. Ta en lollipopsticka och doppa spetsen i chokladet - detta hjälper till att hålla marshmallow fast på pinnen. Skjut in den chokladdäckta spetsen av staven i marshmallow, hela vägen till mitten. Upprepa med kvarvarande marshmallows och pinnar.

9. Doppa marshmallow dyker i godisbeläggningen. Eftersom marshmallows är lite känsliga och kan riva från pinnarna om de är kraftigt dunkade föredrar jag att skaka chokladet över marshmallow-delen och håller dem över skiktskiktet tills de är täckta.

9. Sätt den doppade marshmallowen på en foliefodrad bakplåt och repetera med resterande marshmallow pops och beläggning. Du kan spruta poparna med hackade nötter, rostade kokosnöt eller dekorativa ströar medan chokladet är våt, eller du kan dunka eller dra med andra färger av godisbeläggning för att dekorera dina poppar.

9. Kyl poparna i 15 minuter för att ställa in godisbeläggningen. Servera omedelbart, eller lagra Marshmallow Pops i en lufttät behållare i upp till en vecka.

Klicka här för fler Lollipop recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 189
Totalt fett 6 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 39 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)